Çikolata Soslu Kemal Paşa Tatlısı






Malzemeler


1 paket kemal paşa tatlısı

1 paket krem şanti

1 bardak ceviz içi

Çikolata sosu


 
 
 
Hazırlanışı


•Yapımı çok basit.

•Kemal paşamızı alıyoruz üzerindeki tarife göre hazırlıyoruz (Üzerinde 1 litre suya 1 kilo şeker yazıyor ama bence bunların yarısı bile yeterli çünkü çok şerbet artıyor).

•Bir borcama dizip soğumaya bırakıyoruz.

•1 paket krem şanti çırpıyoruz.

•Soğuyan kemal paşaların içlerini çay kaşığı yardımıyla azıcık oyuyoruz.

•Ortalarına ceviz ya da fındık yerleştiriyoruz.

•Üstlerine krem şanti sıkıyoruz.

•En son ise hazırlamış olduğumuz çikolata sosunu gezdiriyoruz (hazır sos da olur).

•Sonra da iyice soğutup afiyetle yiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder